WhatsApp
Yükleniyor...

Hazır Web Sitesi Nedir ?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Hazır Web Sitesi Nedir ?
08 Ocak 2020, 20:37 0 Yorum 1593 Okuma

Hazır Site Nedir ?

Hazır site günümüz şartlarının vaz geçilmezi haline gelmeye devam ediyor. Bu makalemizde hazır sitenin tercih edilme sebeplerini açıklayacağız sizlere.

Hazır Site VS Sıfırdan Oluşturulmuş Site

Hazır site ile sıfırdan oluşturulan site arasında hiçbir fark yoktur ve hatta hazır sitenin daha üstün olduğu yerler çoktur. Örneğin; Sizin kendinize ait kurumsal şirketiniz , ofisiniz vs. var. Bu şirketinize bir web sitesi istiyorsunuz.

Bunu sırfırdan admin paneli ile birlikte yazdıracaksınız çünkü sonrasında siteyi yönetmek için en basitinden iletişim bilgilerinizi güncellemek , logonuzu değiştirmek gibi işlemleri yazılım firmasına bağlı kalmadan kendiniz yapmak istersiniz. Teklif alacağınız firma size iş yükünü çıkaracak ve 3.000-5.000-10.000 arası maliyetler ile karşılaşacaksınız.

Ancak hazır sitede bir tasarım bir panel zaten hazır , kurumsal firma olarak tasarlanmış. Satın almadan önce paneli incele fırsatınız oluyor , toplu sms toplu mail gibi özellikleriniz var ve bir kereye mahsus bu parayı ödüyorsunuz. Ayrıca 500-750-1000₺ gibi rakamlardan bahsediyoruz. Sıfırdan 10.000 ₺ verip yazdıracağınıza aynı özelliklerde hazır tema alıp renklerini ve içeriklerini değiştirebilirsiniz.

Hazır Site Panelleri Nasıl ?

Artık sektör bazlı hazır siteler çıkmaktadır. Örneğin Kurumsal Firma Sitesi  , rentacar sitesi , kurumsal web sitesi , cafe sitesi e-ticaret sitesi  gibi bir çok sektöre hitap eden bir den fazla seçenekmevcuttur. Bu seçenekler arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Lütfen wix.com ve wordpress.com gibi siteler ile kıyaslamayın. Ben o hazır sitelerden bahsetmiyorum. Tamamen sıfırdan profesyonel olarak kodlanmış php alt yapısı olan sitelerden bahsediyorum. Bu örnekleri BURADA ki link üzerinden inceleyebilirsiniz.  Gelelim bu temaların paneline. Burda lafı fazla uzatmadan hemen aşağıdaki videoda bu panel ve sitelere göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum