WhatsApp
Yükleniyor...

İnstagram Yönetimi

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog İnstagram Yönetimi
29 Ocak 2020, 23:14 0 Yorum 2286 Okuma

İnstagram Yönetimi: İnstagram hesapları ile firmanızı, markanızı, ürünlerinizi, potansiyel müşterilere ve hedef kitle analizi yaparak doğru ve etkileşim yapabileceğini müşterilere ulaştırabiliriz.

İnstagram yönetiminin birçok artısı mevcuttur. Bunlardan bir diğeri ise instagramda edindiğiniz potansiyel takipçileriniz sizinle sürekli etkileşimde kalacaklardır. Buda her ürün paylaşımlarınızda veya firma, marka tanıtımlarınızda size artı olarak dönüş sağlayacaktır.

İnstagram Yönetimi

İnstagram Yönetiminde Takipçi önemi: Diyelim ki yeni bir sayfa açtınız, bu sayfayı siz ve çevrenizdeki tanıdıklarınızdan başka kimse bilmeyecek. Burada devreye iki seçenek girmektedir. Bunlardan

 1.si organik takipçi kasmak 2.si instagramda reklam vererek potansiyel takipçilere ulaşmak.

 

İnstagram Yönetiminde Organik Takipçi: Bu yöntem sizin için uğraştırıcı ve meyvelerini geç veren bir yöntem olacaktır. Hızlı ivme almanı mümkün değildir. Organik ve potansiyel takipçiler için hashtagleriniz mantıklı ve paylaşımla alakalı olarak paylaşmalısınız ki hashtagleriniz ile ilgili kişiler sizi bulduğunda sizi takip edebilsin. Ancak bu çok zaman alan bir işlem ve birçok püf noktasını inciğini cimciğini uygulamanız gerekmektedir.

 

İnstagram Yönetiminde Reklam Vermek: Bu seçenek tamamen hızlı ivme almak, hızlı müşterilere ulaşmak ve doğru analizler sonucu başarılı satışlar yapabilmek için kullanılmaktadır. Günlük bir bütçe gereklidir, ancak bu bütçe sizin reklamdan aldığınız takipçi, beğeni ve ürün satışlarını fazlası ile karşılıyor ise bunu dert etmenize gerek yok. Zaten reklamdan bir geliriniz olmuyor ise reklam vermeninde bir manası yoktur. Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu örneğin siz bir reklam verdiniz ancak o reklamdan hiç dönüş olmadı, bu şu demek değildir reklam veriyorum bir işe yaramıyor boşuna param gidiyor diyorsunuzdur belki de ancak siz reklamı doğru vermemiş olabilirsiniz, gerekli ayarları tam yapmamış olabilirsiniz, belki de satış potansiyeliniz vardı ama bunu siz yapamadınız. Bur da uzmanlardan instagram yönetimi ile ilgili destek almalısınız. Biz bunun için varız, paranız boşa gitmesin reklamdan beklediğiniz karşılığı alın.

İnstagram yönetimi ve sosyal medya yönetimi ile ilgili paketlerimizi incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Her zaman 7/24 canlı destek hizmetimiz aktiftir. Bize mail, whatsapp, canlı destek yoluyla ulaşabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Paketleri TIKLAYINIZ

Okuyucu Yorumları

0 Yorum